Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strelci zaključili s tekmo posameznikov – popoln triumf Kunstov


Tradicionalni zaključek 14. sezone Strelske lige GraviArt Kozjansko je bila tekma posameznikov, ki se je odvila v soboto na strelišču na Bučah.

strelstvo_najboljsi_na_zakljucni_tekmi_2019_marecNastopilo je 14 strelcev iz petih ekip, ki so nastopale v strelski ligi.

Najnatančnejši je bil Mirko Kunst iz ekipe ŠD Buče, ki je zadel 366 krogov, sledil mu je njegov sotekmovalec Peter Kunst s 359 krogi, na tretjem mestu pa je tekmovanje končal Miran Posteržin iz ekipe ŠD Kozje z zadetimi 358 krogi.

strelstvo_buce_najboljsa_ekipa_lige_2019_marecTekmovanju je sledila podelitev nagrad za najboljše na zaključnem tekmovanju in skozi celotno sezono. Že sedmič je naslov prvaka strelske lige osvojila ekipa ŠD Buče 1, drugo mesto je osvojila ekipa ŠD Kozje, tretja pa je bila ekipa ŠD Bistrica Bar Kraner.

Mirko Kunst je bil tudi najboljši posameznik lige, sledila pa sta še dva člana ekipe ŠD Buče 1, Ladi Kunst in Peter Kunst. Pokale in medalje najboljšim ekipam in posameznikom je podelil sekretar Športne zveze Kozje Jože Zajc, ki se je zahvalil vsem ekipam in strelcem ter sponzorju lige GraviArt, ki je tudi tokrat poskrbel za pokale za najboljše. (R.G.)

sola-voznje-polsi-klik