Rafov poklon domačemu Kozjemu (video)

2. 3. 2019 11:41

Prejšnji mesece je Rafael Zupanc – Raf objavil nov videospot za pesem Na isti strani, ki ga je snemal v Kozjem in Celju.

V kraju pod Veternikom, kjer je preživel mlada leta, je spot posnel, ker ga nanj vežejo lepi spomini. V videu nastopa tudi njegovo dekle Petra, ki prav tako prihaja iz trga, ki je bil prvič omenjen pred tisočletjem, kjer sta se tudi spoznala.

Prvi del so posneli že jeseni, drugi pa v začetku tega leta. Raf je zapisal, da je z videom, ki ga je sam režiral in montiral: “Želel predstaviti ta čudoviti kraj tudi širši publiki, vse skupaj pa bo tudi lep spomin zame in moje najbližje”.

Sporočilo pesemi je med drugim tudi zavedanje minljivosti, da živimo tu in sedaj v sedanjem trenutku in da moramo biti hvaležni za to. “Mogočno drevo ob bivši graščini in potem tovarni Mont je primer tega,” zapiše Zupanc, ki nadaljuje: “Drevo je tam že stoletja in ima tudi bogato zgodovino. Sam se vedno z velikim veseljem vračam taj, kjer sem odraščal in kjer imam svojo mamo. “

Čustven zapis, ki konča z mislijo: “Dajem dobro in dobro potrjujem, ne skrbi me za prihodnost. Na to bo odgovorilo življenje!”

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X