Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 25. 3. 2019 (nesreča reševalnega vozila, zmešnjava v Mestinju)

25. 3. 2019 14:20

policijska-postaja-smarjeZAPELJAL IZ VOZIŠČA TER TRČIL V OGRAJO

19. 3. 2019, smo v kraju Vonarje obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo, ko je voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal iz vozišča ter trčil v kovinsko odbojno ograjo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

NESREČA Z UDELEŽBO REŠEVALNEGA VOZILA NA NUJNI VOŽNJI

20. 3. 2019 v zgodnjih jutranjih urah smo obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi nepravilne spremembe smeri vožnje voznice osebnega avtomobila. Slednja je namreč zavijala levo v času, ko jo je že pravilno prehitevalo reševalno vozilo na nujni vožnji. Zaradi navedenega je med vozili prišlo do trčenja. V nesreči se je več oseb lažje telesno poškodovalo. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

TRČIL V PSA

20. 3. 2019 je voznik osebnega vozila v kraju Hajnsko trčil v psa, ki se je prosto gibal brez nadzora lastnika. Lastnici psa bo izdan plačilni nalog. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je psu poteklo cepljenje proti steklini, zaradi česar smo o kršitvi obveščali Upravo RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

ODTUJIL JI DENARNICO, VOZIL AVTO BREZ IZPITA, POD VPLIVOM ALKOHOLA TER TRČIL V DRUGO VOZILO

24. 3. 2019 v večernem času se je na policijski postaji zglasila občanka, ki sta jo pripeljala moška, katera je spoznala v lokalu v Mestinju. Tam bi ji naj bila odtujena njena denarnica. Z zbiranjem obvestil in dokazov je bilo ugotovljeno, da ji je denarnico odtujil moški, ki jo je pripeljal na policijo. Denarnica je bila najdena in vrnjena lastnici. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je navedeni moški z vozilom ob zapustitvi lokala v Mestinju trčil v drugo vozilo. Vozil je pod vplivom alkohola in brez izpita. Zaradi navedenega mu je bilo vozilo zaseženo, njemu pa je bilo odrejeno pridržanje. Zaradi storjenih prekrškov in tatvine denarnice se bo zagovarjati  na sodišču.

David IRGOLIČ, višji policist I.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
146 queries in 0,559 seconds.