Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 11. 3. 2019 (brat nad brata, zgorelo vozilo, večja požara)


policijska-postaja-smarjePOŽAR V KURILNICI STANOVANJSKE HIŠE

Dne 4. 3. 2019  smo bili v popoldanskem času obveščeni, da je v okolici Šmarja pri Jelšah prišlo do požara v kurilnici stan. hiše. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo na električni napeljavi do zalogovnika za toplo vodo. Pri tem je nastala materialna škoda za okoli 4.000 eur.

 

BRATA STA MED SEBOJ FIZIČNO OBRAČUNALA

6. 3. 2019 smo v večernem času intervenirali v kraju Srebrnik, kjer sta brata med seboj fizično obračunala. Oba sta bila pod vplivom alkohola. Obema je bil izdan plačilni nalog.

BIVŠI PARTNER JO JE PRETEPEL

8. 3. 2019 v jutranjih urah smo bili obveščeni, da je bivši  partner pred vhodom v službo v Podčetrtku počakal bivšo partnerko ter z njo fizično obračunal. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja in bomo zoper njega na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

8. 3. 2019 smo v kraju Korpule ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal preveliko alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana. Zaradi prekrška se bo moral  zagovarjati pri pristojnem sodišču, ki bi odločilo, kako bo z nadaljnjimi vožnjami.

VOZIL  BREZ  IZPITA IN POD VPLIVOM ALKOHOLA, NATO MU ZGORELO ŠE VOZILO

9. 3. 2019 smo bili v dopoldanskem času obveščeni, da je v  Sladki Gori med vožnjo prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi tehnične napake v predelu motorja. Vozilo je bilo v požaru popolnoma uničeno. V postopku z voznikom navedenega vozila je bilo ugotovljeno, da je ta vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal rezultat krepko preko  dovoljene mere alkohola v izdihanem zraku. Zaradi več storjenih prekrškov mu je bil izdan plačilni nalog.

POŽAR NA GOSPODARSKEM POSLOPJU

10. 3. 2019 smo bili v večernem času obveščeni o požaru v kraju Gorjane, kjer je zagorelo na zidanem gospodarskemu objektu velikosti 15 x 10 m. Na zgornjem delu objekta je zgorel kmetijski traktor in seno, prav tako celotno ostrešje. Živino, ki je bila v spodnjem delu objekta, so uspeli pravočasno rešiti. Nastala je velika materialna škoda.

David IRGOLIČ, višji policist I