Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 6. 3. 2019 (zaseženo gorsko kolo, drzna tatvina, prometna nesreča, zatajitev motorne žage,…)


Dogodki na območju PP Šentjur, med 25. 2. 2019 in 5. 3. 2019

Zaseženo gorsko kolo

Policisti policijske postaje Šentjur so 25. 2. 2019 v Šentjurju zasegli gorsko kolo GIANT Terrago XC29, temno sive barve, z modrimi napisi, št. okvirja CBCL2071. Iščemo lastnika kolesa in pozivamo, da se oglasi na Policijski postaji Šentjur ali pokliče na telefonsko številko 03/7464150 oz. 113.

zasezeno-kolo

Prometna nesreča

26. 2. 2019 sta se na lokalni cesti srečala dva voznika. Ker je cesta ozka in ne omogoča normalnega srečanja, bi sem moral tisti, ki to stori lažje umakniti. Voznika sta se pričela zmerjati in groziti. Policisti zadevo obravnavamo kot kršitev javnega reda in mira.

Drzna tatvina

V noči na 27. 2. 2019 je bila na avtocesti A1 storjena tatvina. Tujemu vozniku, ki je poprej stal na počivališču Tepanje, je neznanec predrl pnevmatiko. Ko pa je zaradi defekta slednji nato ustavil na SOS niši, pa se je za njim pripeljal isti storilec in se je v začetku delal, da mu bo nudil pomoč, vendar ga je le okradel. Po dejanju je neznanec stekel na drugo stran avtoceste, kjer ga je že čakal pajdaš. Ugotavljamo, da po opisanem načinu predvsem tujci kradejo tujcem. Zato ni odveč opozorilo, da ste v trenutkih, ko se vam pripeti kaj podobnega, previdni in zavarujte svoje premoženje.

Zaseg vozila

Policisti so 27. 2. 2019 v Dramljah vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli osebni avtomobil. Voznik je bil tudi močno pod vplivom alkohola.

Zatajitev motorne žage

28. 2. 2019 se je krajan iz Ostrožnega peljal s traktorjem po cesti. Na prikolici je imel motorno žago. Ko se je na prikolici odprla zadnja stranica, je motorna žaga padla iz prikolice. Traktorist je čez nekaj trenutkov opazil, da je izgubil motorno žago, zaradi česar se je takoj odpeljal nazaj, vendar motorne žage ni več našel. Na cesti je ostal le zatič zadnje stranice prikolice.

Vlom

Neznani storilec je 4. 3. 2019 prišel v odprto stanovanjsko hišo v Stopčah. Vstopil je skozi garažo. V spalnici je našel 2 denarnici, iz katerih je odtujil denar. Oškodovanka je storilca med odhodom srečala. Gre za moškega visokega okoli 170 cm. Oblečen je bil v sivo trenerko s kapuco. Če je kdo osebo opazil, naj o tem obvesti OKC PU Celje na 113.

Najdeno kolo

5. 3. 2019 je bilo pri IKC v Šentjurju najdeno kolo znamke Rapid, tip Zoom, belo – rdeče barve. Lastnik ga lahko z dokazilom o lastništvu prevzame na PP Šentjur.