Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ste že izbrali svoje letošnje počitnice?

Zimske počitnice so se komajda končale, že smo začeli razmišljati o tem, kam bomo skočili za 1. maj, ko je na voljo nekaj prostih dni in seveda poleti, ko je ponovno čas za kakšen daljši oddih.

Ste si letos zaželeli dopust na obalah Jadranskega morja ali se nameravate odpraviti izven meja naše bivše države?

zda-vzhod-zahodNe glede na to, kakšen je vaš odgovor na zgornje vprašanje, rešitev za odpravo počitniških dilem je zagotovo turistična agencija Kozistria Advetures, kjer najdete vse za izpolnitev vaših popotniško/turističnih želja.

Ste si zaželeli počitnice na slovenski, hrvaški, črnogorski ali grški obali, si želite na Sejšele s katamaranom ali morda na Aljasko in Yukon, ste morda za skandinavsko pravljico, tango v Argentini ali pa Portugalsko z avtomobilom,… ? Vse to in še veliko več lahko trenutno najdete v aktualni ponudbi Kozistrie, kjer je na voljo široka paleta tako klasičnih počitnic, kot avantur, ki gredo malenkost izven okvirjev.

Kaj pravzaprav je KOZISTRIA in kako vam lahko pomaga najti prave počitnice za vas?

KOZISTRIA je v svojem bistvu filozofija aktivnega uživanja, za kar pa je seveda potrebna vaša enkratna družba, čudovita narava, okusna lokalna hrana in pijača ter obilo dobre volje. S Kozistrio vas tako povezuje strast do vsega aktivnega, dobrega in lepega. Tako navzven kot navznoter.

kozistria-fbKozistria je tudi partnerska agencija zanesljivih in izkušenih slovenskih organizatorjev potovanj in počitnic – Agencija Oskar, Kompas d.d. in Interconti d.o.o..

Ste torej že izbrali svoje počitnice? Izbirajte med bogato ponudbo potovanj, počitnic in aktivnih doživetij in potujte s Kozistrio.

Spletno stran turistične agencije KOZISTRIA ADVENTURES smo izdelali v podjetju Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o., ki upravlja tudi s spletnim časopisom Kozjansko.info. Če želite tudi vi čisto novo spletno stran ali pa zgolj prenovo obstoječe strani, nas obiščite in brez zadržkov kontaktirajte.