Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Matic Vizjak navdušil eminentneže v ZDA (foto)


Matic Vizjak je bil kot gost povabljen na poseben dogodek v ameriško glavno mesto, kjer je 200 najeminentnejšim washingtonskim gostom stregel svoja čili vina.

Vsega vajeno elito je navdušil tako z unikatnim vinom, kot tudi s kreativnim in ekskluzivnim načinom postrežbe.

vizjak-zda-1Matic Vizjak se te dni mudi v ameriškem glavnem mestu, kjer je pred dnevi Veleposlaništvo Republike Slovenije v Washingtonu pod okriljem veleposlanika Stanislava Vidoviča in njegove žene Lilijane Vidovič skupaj s Češko in Malto organiziralo poseben dogodek, na katerega je bilo povabljenih 200 najeminentnejših gostov iz sveta mode, politike, televizije, filma…. Dogajalo je v eni izmed najelitnejših zgradb v Washingtonu, palači The Perry Belmont House, ki se nahaja le streljaj od Bele hiše.

Matic Vizjak je bil na elitni dogodek povabljen skupaj z modno oblikovalko Majo Štamol Droljc, kjer sta s svojimi edinstvenimi produkti povabljenim gostom predstavljala Slovenijo. Vizjak jim je tako stregel svoje čili vino.

54798785_2235139949910288_3453455826868502528_nKot nam je povedal Matic Vizjak, so bili gostje nad njegovim unikatnim in izstopajočim vinom izjemno navdušeni. Postregel jim je z vinoma sweet rosé in semi-sweet white Chilli, svoje pa je dodala tudi izvirna postrežba. Vini sta bili namreč postreženi v ohlajenih keramičnih žličkah, kar je še dodatno navdušilo sicer vsega vajene eminentne goste. Ne samo, da so prvič pili čili vino, ampak so tudi prvič pili vino iz žlice, s čimer so doživeli res edinstveno izkušnjo.

Zanimivo je, da se je Vizjak za takšen način postrežbe odločil zaradi omejene količine vina, ki jo je zmogel prinesti v ZDA. Zaradi male količine vina na eni strani ter velikega števila eminentnih gostov na drugi strani, sta tako skupaj s poslovnim partnerjem Urošem Kolarjem prišla do kreativne ideje za postrežbo vina, ki je s tem izpadlo še bolj prestižno in ekskluzivno, kot že v resnici je. Šmarski kreativec je tako še enkrat več navdušil svetovno javnost.

foto: Jernej Škorja