Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako do sofinanciranja naložb za vaše podjetje?


Konec tega tedna bo v Šmarju pri Jelšah potekala predstavitev možnosti financiranja in finančnih spodbud z naslovom “Kako do sofinanciranja naložb za vaše podjetje?”.

Na predstavitvi, ki bo v petek, 8. 3. 2019 ob 10.00 v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah boste dobili konkretne odgovore na konkretna na vprašanja KDAJ, KJE ter KAKO lahko izkoristite POVRATNA in NEPOVRATNA SREDSTVA, ki čakajo na mala in srednja podjetja ter kmete.

Po predstavitvi v kateri bodo izpostavljene konkretne in uporabne informacije, bodo na vaša vprašanja odgovarjali predstavniki šestih institucij: predstavnica Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Karin Žvokelj, vodja Službe za razvojna sredstva SPIRIT Slovenija, Rok Havliček, vodja Sektorja za finančne spodbude Slovenski podjetniški sklad, direktorica mag. Maja Tomanič Vidovič, predsednik uprave SID Banke, mag. Sibil Svilan, direktorica Slovenske turistične organizacije, mag. Maja Pak ter direktor Slovenskega regionalnega razvojnega sklada Ribnica, Velislav Žvipelj.

Na dogodku bodo predstavljene tudi tri podporne institucije iz lokalnega okolja. To so RA Sotla, Mrežni podjetniški inkubator Vrelec in OOZ Šmarje pri Jelšah.

V spodnji dvorani Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah bodo nato pripravljene INFO TOČKE, kjer bodo lahko udeleženci dobili tudi odgovore na bolj konkretna vprašanja.

Dodatne podrobnosti o dogodku dobite TUKAJ (klik!)