Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dve drzni tatvini na območju Rogaške Slatine. Bodite pazljivi


tatvinaS Policisjke uprave Celje so sporočili, da so bili včeraj obveščeni o dveh drznih tatvinah na območju Rogaške Slatine.

V obeh primerih so tatovi do žrtev pristopili pod pretvezo preverjanja možnosti montaže oddajnika.

V Rogaški Slatini so policisti včeraj najprej obravnavali drzno tatvino pri kateri sta dva moška prišla do stanovanjske hiše in lastnici hiše dejala, da preverjata možnost montaže oddajnika. Medtem, ko je eden od storilcev z lastnico odšel za hišo, je drugi vstopil v hišo ter ukradel gotovino in zlatnino.

Podoben primer so še isti dan obravnavali tudi v Kačjem dolu v občini Rogaška Slatina. V tem primeru so do stanovanjske hiše prišli štirje moški in pod isto pretvezo kot v Rogaški Slatini skušali zvabiti lastnico hiše, da bi si skupaj z njimi ogledala okolico hiše, kjer bi postavili oddajnik. Gospa jim ni nasedla in je o dogodku takoj obvestila policijo.

Policisti zato občanom svetujejo naj bodo previdni, če jih obiščejo neznanci in jih poskušajo s kakršnimikoli pretvezami zvabiti iz hiš. Poskušajo si naj zapomniti čim več podrobnosti o njih ter o vozilih, ki jih uporabljajo ter čimprej pokličejo na 113.