Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

SDS Šentjur ima novo vodstvo


Pretekli petek sta Občinski odbori SDS Šentjur in Občinski odbor Slovenske demokratske stranke Šentjur na volilni konferenci izbrala novo vodstvo.

Člani Občinskega odbora Slovenske demokratske stranke (OO SDS) Šentjur so se pretekli petek zbrali kar na dveh volilnih konferencah. Na volilni konferenci odbora so izvolili novo vodstvo OO SDS Šentjur. Sledila je še volilna konferenca Občinskega odbora Slovenske demokratske stranke (SDM) Šentjur, kjer so prav tako izvolili novo vodstvo.

Za novo predsednico Občinskega odbora SDS Šentjur je bila izvoljena Jelka Godec, ki je napovedala aktivno leto na področju odpiranja aktualnih tem na pogovornih večerih, večanje števila članov v stranki in aktivno, kakovostno delo svetnikov v občinskem svetu Občine Šentjur, kjer bodo delovali kot opozicija.

Prisotni so nato še izvolili člane Izvršilnega odbora SDS Šentjur. Odbor bodo Godčevi pomagali voditi: Franc Arzenak, Aleks Senica, Urška Lisec, Jože Korže, Milena Žlof, Anton Bevc, Janko Pušnik, Žiga kresnik, Mojca Inkret, Ludvik Žafran, Anton Kresnik, Aleksandra Šuster Močnik in Marko Selič.

Člani so se za njegovo delo z manjšim darilom zahvalili dosedanjemu dolgoletnemu predsedniku SDS Šentjur Jožetu Koržetu, ki je imel tudi uvodni nagovor.

Volilni konferenci OO SDS je sledila še volilna konferenca OO SDM Šentjur, ki je napovedala aktivnejšo vključenost mladih do 30 let v delo stranke na lokalnem in državnem nivoju.

Za predsednico OO SDM Šentjur je bila izvoljena Martina Kroflič. S svojimi sodelavci, ki so bili izvoljeni v IO SDM Šentjur, je že napovedala prvo večjo aktivnost. 3. marca 2019 bo v organizaciji SDM Šentjur izvedena dobrodelna glasbena prireditev z naslovom Iz srca za srčke. Prireditev bo potekala v IKC. Celotni izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili za nakup ultrazvočnega aparata za Pediatrični urgentni center v SB Celje.