Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti Kozjanskega in Obsotelja uspešni na mednarodnem turnirju


Minulo nedeljo je v Rdeči dvorani v Velenju potekal 14. mednarodni pokal za Nestla Žganka. Udeležilo se ga je 316 tekmovalcev iz 49. klubov in štirih držav.

Za karate klub Kozjansko in Obsotelje so nastopali: Leon in Lara Sodin, Tilen Prah, Benjamin Herman, Vinko Juraja, Filip Lotrič in Grega Zbil.

Karateisti Kozjanskega in Obsotelja so opravili deset nastopov in osvojili kar devet medalj. Kot klub pa so zasedli končno 8. mesto.

Najprej sta v kategoriji kata malčki 8.-6.KYU nastopila Tilen Prah in Vinko Juraja. Oba sta se uvrstila v finale v katerem je Vinko zmagal, Tilen pa je bil drugi.

V naslednji kategoriji so nastopali kar trije člani KKKO, Tilen Prah, Filip Lotrič in Vinko Juraja. V finale sta se uvrstila Filip in Vinko. V tem dvoboju je slavil Filip. Tilen pa je po rapasažu osvojil tretje mesto.

Med dečki 10 in 11 let je nastopil še Grega Zbil in po repasažu osvojil končno 3. mesto.

Z zmagovalnim nizom so člani KKKO začeli tudi v športnih borbah. Leon Sodin, je zmagal v kategoriji športne borbe 8 in 9 let do 30 kg, Benjamin Herman pa je v kategoriji športne borbe 8 in 9 let nad 30 kg osvojil tretje mesto.

Nastopila je tudi Lara Sodin, ki je v kategoriji mlajše kadetinje do 45 kg po repasažu osvojila 3. mesto.

M.R.