Lado Bizovičar prihaja v Šmarje s komedijo Predstava za vsako priložnost

31. 1. 2019 14:07

predstava-za-vsako-priloznost-1

V Šmarje pri Jelšah prihaja nova komedija Predstava za vsako priložnost v avtorstvu druščine, ki je ustvarila tudi uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.

Komedijo si boste lahko ogledali v torek. 12. februarja ob 19. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah. 

predstava-za-vsako-priloznost-3Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče – vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!

Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih.

Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so “kaj je najslabše darilo na svetu”, “kaj imajo čaplje z vzgojo otrok” ter “koliko kitic ima pesem Kolk’r kapljic?” Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.

Za trenutek torej odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!

Vstopnice po 20 € so že v predprodaji v Knjižnici Šmarje pri Jelšah. Cena vstopnice na dan predstave je 22 €. Več informacij: 03 81 71 554 ali 031 627 444.

predstava-za-vsako-priloznost-4

S KOZJANSKO.INFO CENEJE DO VSTOPNIC ZA KOMEDIJO PREDSTAVA ZA VSAKO PRILOŽNOST

Komplet 40 % cenejših vstopnic na Polovicka.si je oddan. Zagotovite si svojo vstopnico v redni prodaji v knjižnici Šmarje.

Če želite biti drugič pravočasno obveščeni o naših cenejših ponudbah vstopnic in drugih storitev, se registrirajte na Polovicka.si in obkljukajte prejemanje e-pošte. TUKAJ.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 1,367 seconds.