Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 7. 1. 2019 (trčil v ograjo, zloraba bančne kartice…)


ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI TRČIL V OGRAJO

31. 12. 2018, so policisti v kraju Bodrišna vas, obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila, kateri je trčil v kovinsko ograjo mostu. V nesreči se ni nihče od udeležencev telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog za plačilo globe.

KUHINJSKI POŽAR

Že prvi dan v novem letu so policisti obravnavali požar v kuhinji stanovanjske hiše do katerega je prišlo zaradi pregretja kondenzatorja na pomivalnem stroju. Ta je pričel tleti, zraven pa se je poškodovalo še nekaj kuhinjskih elementov ter itison. Požar je bil pogašen. Na predmetih pa je nastala materialna škoda.

VLOM V STANOVANJSKI OBJEKT

2. 1. 2019 v večernem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec vlomil v Mestinju v garažo ter nato še v stanovanjski objekt od koder je odtujil razne predmete. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo.

ZLORABA BANČNE KARTICE

Na Policijski postaji Šmarje se je zglasil občan ter prijavil, da mu je neznani storilec preko interneta zlorabil njegovo plačilno kartico Abanke s katero je opravil več nakupov. Ob izsleditvi storilca bodo policisti zoper njega na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.