Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 28. 1. 2019 (prometne nesreče, vlom, tatvina)


Dogodki, ki so jih policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah obravnavali v minulem tednu od 21. 1. 2019 do 27. 1. 2019

21. 1. 2019 TATVINA GRADBENE MEHANIZACIJE

Tega dne je obrtnik z območja Podčetrtka obvestil policiste, da so mu neznanci preko vikenda iz priročnega skladišča odtujili več različne gradbene mehanizacije ter ga s tem oškodovali za več tisoč evrov. Policisti so opravili ogleda kraja in o okoliščinah kaznivega dejanja zbrali prva obvestila, o storilcu še poizvedujejo. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper storilca na pristojno ODT posredovali kazensko ovadbo.

VLOMLJENO V KOTLOVNICO

Istega dne so bili policisti obveščeni o vlomu v eno izmed osnovnih šol na območju UE Šmarje pri Jelšah, kjer so neznanci iz kotlovnice le te odtujili za okoli 2000 litrov kurilnega olja. Policisti o okoliščinah kaznivega dejanja še zbirajo obvestila in dokaze.

DVE PROMETNI NESREČI Z MATERIALNO ŠKODO

Policisti so v obdobju od 21.1.2019 do 27.1.2019 obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo. Pri prvi prometni nesreči je bil vzrok le te vožnja po levi strani vozišča, pri drugi pa prekratka varnostna razdalja. Policisti so opravili ogled kraja obeh prometnih nesreč, povzročitelja sta bila zaradi prekrškov oglobljena.

27. 1. 2019 VOZNIK OSEBNEGA AVTOMOBILA ZAPELJAL V JAREK

Iz operativno komunikacijskega centra so bili policisti tukajšnje PP obveščeni o tem, da je voznik osebnega avtomobila v naselju Šmarje pri Jelšah zapeljal v potok. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila najprej zapeljal na desni pločnik nato pa levo preko ceste v potok. Na kraju samem mu je bila nudena prva pomoč, nakar je bil z reševalnim vozilom odpeljan na pregled v SB Celje. Druge osebe v prometni dogodek niso bile udeležene.

Po zbranih obvestilih naj bi voznik med vožnjo doživel epileptični napad, o okoliščinah pa policisti še zbirajo obvestila.