Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nekdanje šmarsko gostišče Štorman bo spomladi znova zaživelo. Glede podrobnosti še skrivnostni


Kar se je v Šmarju pri Jelšah šepetalo že nekaj časa, je ta teden dobilo uradno potrditev. Kompleks nekdanjega gostišča Štorman v Šmarju pri Jelšah je kupilo lokalno podjetje Vitli Krpan, katerega lastnik in direktor je Franc Pišek z Jazbin.

V objektu bo tako ponovno zaživela gostinska ponudba, pri čemer so glede podrobnosti za zdaj skrivnostni. Znano sicer je, da ga bo kot najemnik vodil izkušeni gostinec Toni Golež, ki je kot natakar in vodja v gostišču pred leti že delal, trenutno pa je zaposlen v gostilni/hotelu znanega bistriškega gostinca Srečka Kunsta v Leskovcu pri Krškem.

V novem šmarskem gostišču, ki še nima imena, bodo najbrž na voljo tudi malice, saj je za pričakovati, da jih bodo pripravljali za okoli 200 zaposlenih v podjetju Vitli Krpan.

Notranja prenova ta čas intenzivno poteka, vrata pa naj bi odprli enkrat v pomladnih mesecih.

Lastnika Franca Piška sicer najdemo tudi na 11. mestu naše lestvice najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja. V letu 2017 je podjetje ustvarilo dobrih 28 milijonov evrov prometa in prikazalo 644 tisočakov čistega dobička ter število zaposlenih glede na leto poprej povečalo za 33.