Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Napovedujemo: 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v zadnjem desetletju


50-najvplivnejsih-kio-desetletjaKdo so ljudje, naši rojaki s Kozjanskega in Obsotelja ali priseljenci, ki s svojim delom, ustvarjanjem ali kako drugače pomembno krojijo svet okoli sebe bodisi v naših krajih, bodisi v okolju, kamor jih je odvedla življenjska pot?

Letos mineva deset let od ambiciozno zastavljenega projekta novinarske ekipe najbolj uveljavljenega spletnega medija v regiji, Kozjansko.info, da na letni ravni spremlja in izpostavlja najuspešnejše, najvplivnejše in najuglednejše ljudi, ki izvirajo z območja Kozjanskega in Obsotelja, oziroma tu živijo.

In ob prvi okrogli obletnici smo se odločili, da namesto vsakoletnega pregleda 50 najvplivnejših minulega leta tokrat pripravimo generalni pregled 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja zadnjega desetletja. Spomniti želimo, kateri ljudje so prva mesta naše lestvice krojili tekom zadnjih desetih let. Kako je skozi leta potekala njihova karierna pot in kje se nahajajo danes. Ter kdo se je v tem obdobju dvignil iz anonimnosti, sčasoma ali z velikimi koraki krepil svoj uspeh, ugled in vpliv v lokalnem okolju, oziroma širše ter se povzpel med ljudi, ki najbolj zaznamujejo našo sedanjost.

Ob koncu vseh predstavitev se bomo prav tako ozrli za obeti glede naslednjih deset let: kdo so ljudje, ki prihajajo, si utirajo pot med elito najuspešnejših ljudi na svojem kariernem področju.

Za začetek ne želimo izdati preveč. Morda zgolj to, da med 50 najvplivnejšimi desetletja najdemo 17 gospodarstvenikov, 12 politikov (sedanjih, bivših, lokalnih, državnih), 6 kulturnikov, 4 znanstvenike, med ostalimi so še odvetniki, zdravniki, novinarji in športniki.

Toliko za danes. Za osvežitev spomina si oglejte vseh dosedanjih 9 lestvic najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja.

Kdo so najvplivnejši ljudje Kozjanskega in Obsotelja v minulem desetletju, boste izvedeli v naslednjih dneh.