Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mons Claudius izstopa iz tretje lige


images_slike3_ured10_rogatec_nk mons claudius logoEkipa Nogometnega kluba Mons Claudius iz Rogatca je jesenski del tekmovanja v 3. slovenski ligi – sever zaključila na 8. mestu med 10 ekipami.

Z današnjo izjavo za javnost so iz kluba z lepo tradicijo sporočili, da iz tega tekmovanja njihova članska ekipa izstopa. V nadaljevanju njihova celotna izjava:

“Žal kljub naporom nekaterih se ne finančna kot tudi ne kadrovska struktura kluba (predvsem DELUJOČ upravni odbor) nista uspela usposobit do današnjega dne, prav tako so bili vsi poskusi pridobiti večjega sponzorja za normalno delovanje članske ekipe neuspešni. V klubu že od poletja ni predsednika, prav tako se ni podaljšalo sodelovanje s tehničnim vodjem, tako da se v klubu nihče ne ukvarja z operativnimi zadevami glede članske ekipe. Zaradi navedenega izstopamo iz nadaljnjega tekmovanja s člansko ekipo v 3.SNL-sever.

Klub bo do jeseni deloval z najverjetneje z mladinsko ekipo in otroškimi selekcijami, v jesen pa se prijavil v tekmovanje MNZ Celje – seveda ob pogoju, da se najde ustrezna vodstvena struktura kluba.

V klubu potekajo nadaljnje aktivnosti kako in kaj naprej. Upamo, da se lokalna javnost le uspe zbrati in nastavi zdrave temelje za nadaljnje igranje in funkcioniranje kluba…”

razbojnik-guzej-rs-klik