Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mladi šmarski nogometaši odlični v Zimskem tekmovanju


Minuli vikend je v Dolu pri Hrastniku potekal finalni turnir Zimskega tekmovanja. V konkurenci sta bili tudi sve ekipi NK Šmarje pri Jelšah in sicer dečki do 9 let in dečki do 13 let, ki sta osvojili tretje mesto.

zimska-liga-3
Predsednik Medobčinske nogometne zveze Celje, Vlado Močnik in kapetan šmarske ekipe U-13 Nino Šepic

Predtekmovanja Zimskega tekmovanja oz. “Zimske lige” za sezono 2018/2019 so letos potekala v Hrastniku in Radečah. Na finalni turnir, ki je bil odigran v Dolu pri Hrastniku sta se uvrstili tudi dve šmarski selekciji in sicer U-9 in U-13. Obe sta odigrali zelo izenačen in napet finale ter se v Šmarje vrnili z dvema pokaloma za končno 3. mesto.

“Zelo smo ponosni na naši izjemni selekciji U9 in U13, za odigrane tekme na težkih turnirjih Zimskega tekmovanja. Zasluženo slavje! Tudi na selekcijo U11, ki se je srčno borila v predtekmovanju.

A osvajanje lovorik ni samoumevno, potrebnega je veliko truda in ljubezni do športa. NK Šmarje pri Jelšah se še posebej zahvaljuje staršem, ki nam skozi vso sezono izkazujete izjemno podporo in pomoč. Hvala, ker verjamete v nas” so ob slavju zapisali v NK Šmarje.

zimska-liga-kolaz

foto: NK Šmarje