Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni Lions&Leo koncert z Danijelo v Rogaški Slatini (foto)


Minulo soboto je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekal dobrodelni koncert. Glavna glasbena gostja večera je bila znana hrvaška pevka Danijela.

Pri organizaciji letošnjega dobrodelnega koncerta sta letos moči združila Lions in Leo klub Rogaška Slatina.

dobrodelni-koncert-danijela005Lions in Leo klub Rogaška Slatina, pod vodstom predsednice Lions kluba Leonide Jager ter predsednice Leo kluba Urše Jager, sta za letošnji dobrodelni koncert združila moči in minulo soboto v Kulturnem centru Rogaška Slatina pripravila nepozabni glasbeni večer z Danijelo Martinovič, ki je s svojo dobro energijo dvignila na noge do zadnjega kotička napolnjeno dvorano.

“Radi bi se zahvalili Danijeli, ki se je z veseljem odzvala na naše povabilo in vsakemu obiskovalcu posebej, ki je s prostovoljnim prispevkom podprl naše poslanstvo – pomagati ljudem v stiski.

Seveda pa ne bi bilo možno dogodka tako dobro izpeljati brez pomoči naših donatorjev, to so bili: Jagros d. o. o., Ascons, AS sistem, d.o.o., MOS Servis d.o.o., Občina Rogaška Slatina, PODOBA, Foto Zorin, Vino Mlakar, Gostišče Jurg, Turizem in kultura Rogaška Slatina, Rogaške Novice in Radio Štajerski val. Hvala vam!” je po koncertu povedala predsednica Leo kluba Urša Jager.