Cvetlično darilni butik Jana iz Šmarja sedaj na novi lokaciji

12. 1. 2019 20:27

Pogoj za odkup, večji prostor in pestrejša ponudba za obiskovalce so bili glavni razlogi, zakaj se je lastnica Cvetličarne Jana, Jana Jagodič, odločila za preselitev na novo lokacijo. To lahko sedaj najdete v centru Šmarja pri Jelšah, kjer je včasih delovala trgovina Sloga. 

img_0342
Nova lokacija cvetlično darilnega butika.

Že dobrih šest let je minilo od odprtja podjetja, ki je še pred kratkim delovalo v Urša centru, nedaleč stran od nove lokacije. Lastnica je v izjavi za naš medij povedala, da jo je k samostojni poti nagovorila želja, ki jo je imela že odkar je pričela s šolanjem.

S tri do štirikratnim izobraževanjem na leto in udeleževanjem tujih revij cvetlično darilni butik tudi danes skrbi, da so v koraku s časom in da je njihova ponudba vedno aktualna.

In kakšne storitve pravzaprav ponujajo?

Lastnica zagotavlja, da storitve, ki so jih opravljali že prej, ostajajo in da bodo spomladi za nakup na voljo še drevesnice, sadike in semena.

Novost, ki jo vpeljuje in ki je pomembna tudi za ostale obiskovalce, pa je nakup zelenega plina.

Želje Jagodičeve ob otvoritvi so, da bi ljudje sprejeli in z veseljem hodili v njihovo cvetličarno, da bi lahko ponudili delovno mesto še enemu zaposlenemu in da bi širili svojo prepoznavnost po Sloveniji.

jana_slike12
Utrinki z otvoritve.

Tina Fajs

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,610 seconds.