Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Brat in sestra Bele najboljša karateista za leto 2018


Sredi prejšnjega tedna je Karate zveza Slovenije v Laškem organizirala podelitev pokalov, priznanj in nagrad najboljšim karateistom Slovenije za preteklo leto. Na slovesno prireditev sta bila vabljena tudi dva najboljša karateista Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

LEA BELE se z rednimi treningi in neizmerno zeljo po nadgrajevanju svojega znanja kali v odlično karateistko, na kar kažejo tudi njeni rezultati v kategoriji malčice v letu 2018. Svojo pot karateja je začela kot dobra katašica, kjer se še vedno kali, a se je v preteklem letu nekoliko bolj našla v športnih borbah. V borbah pride do izraza njen živahen temperament, borbenost vztrajnost in trma, kar ji je vsekakor v podporo v njenih bojih. Kot borbašica je bila v lanskem letu v slovenskem prostoru skorajda nepremagljiva, prav tako je po kolajnah posegala v disciplini kat. Tako je osvojila celo vrsto laskavih naslovov, v Laškem pa je kot ena redkih karateistk prejela kar dva pokala, naslova: POKALNA PRVAKINJA V BORBAH in POKALNA PRVAKINJA SKUPNO.

LUKA BELE že kar nekaj let velja za odličnega karateista, ki ne popušča in stopnjuje svoje delo, treninge in kvaliteto, ter se tako počasi a vztrajno med najboljšimi karateisti Slovenije prebija iz kategoerije v kategorijo.  Luka  kot eden redkih karateistov kroji sam vrh tekmovalcev v obeh disciplinah – katah in športnih borbah, prav tako je v obeh osvojil naziv državnega prvaka. V Laškem je prav tako kot njegova sestra tudi on prejel dva pokala. Postal je POKALNI PRVAK SLOVENIJE V KATAH in POKALNI PRVAK SKUPNO.

Kot klub smo ponosni tako na vse nastopajoče tekmovalce državnega in pokalnega prvenstva Slovenije. Ti so: Grega Zbil, Filip Lotrič, Vinko Juraja, Leon in Lara Sodin, Benjamin Herman, Ana Bele in Žan Luka Lesnika. Tudi oni so bili zelo uspešni v svojih kategorijah in nekateri krojili vrh v Sloveniji. Zelo ponosni smo tudi na vse ostale aktivne in podporne člane kluba, ki sledijo svojim ciljem in se borijo, da jih dosežejo. Veseli in ponosni smo, da z nami trenirajo karate vsi  kot veščino, kot  samoobramba, rekreacijo ali pa si želijo športnih uspehov. Tu smo za vas, da vam damo podporo in smo vam v pomoč na vaši poti po naših najboljših močeh. Z vami že več kot 30let: znanje-tradicija-kvaliteta-čast.

Miha Romih, glavni trener