Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Težave v motelu El Royale, Zvezda je rojena, Bohemian Rhapsody – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V naslednjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Sobota, 8. december 2018, ob 19:00: TEŽAVE V MOTELU EL ROYALE (triler)

Sedem neznancev, vsak s svojo zakopano skrivnostjo, se sreča v El Royalu – zapuščenem motelu s temno preteklostjo na jezeru Tahoe. V toki ene usodne noči bo vsak od njih imel zadnjo opcijo odrešitve, preden gre vse v pekel.

Nedelja, 9. december 2018, ob 16:00: ZVEZDA JE ROJENA (drama, glasbeni muzikal)

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Bradley Cooper, štirikrat nominiran za nagrado oskar (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim pa je film tudi režijski prvenec Bradleya Cooperja.

Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je bila nominirana za oskarja za pesem “Til It Happens To You”, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson. Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

Nedelja, 9. december 2018, ob 18:20: BOHEMIAN RHAPSODY (biografska glasbena drama)

Bohemian Rhapsody je močan poklon Queenom, njihovi glasbi in izjemnemu pevcu Freddie Mercury, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje ter postal eden najljubših zvezdnikov na planetu. Film spremlja strm vzpon benda skozi legendarne pesmi in revolucionaren zvok, njihov grozeči konec, ko je Mercuryjev življenjski slog ušel z vajeti, ter njihovo zmagovalno ponovno združitev na večer Live Aida, ko je Mercury, soočen s smrtonosno boleznijo, povedel bend v enem najveličastnejših nastopov v zgodovini rok glasbe. Pri tem pa utemelji zapuščino benda, ki je bil vedno bolj kot družina in ki vse do današnjega dne še naprej navdihuje avtsajderje, sanjače ter ljubitelje glasbe.

Petek, 14. december 2018, ob 20:00: SMRTONOSNI STROJI (znanstvena fantastika)

Tisoč let po kataklizmi, ki je uničila civilizacijo, se je človeštvo prilagodilo in razvilo nov način življenja. Zdaj se po svetu potikajo orjaška premična mesta, ki neusmiljeno prežijo na manjša naselja. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) iz spodnje ravni potujočega mesta London se mora po srečanju z nevarno ubežnico Hester Shaw (Hera Hilmar) nenadoma boriti za preživetje. Popolnoma nasprotna človeka, ki se nikoli ne bi smela srečati, skujeta nepričakovano zavezništvo, ki bo spremenilo prihodnost.

Sobota, 15. december 2018, ob 16:45: SPIDER-MAN: NOVI SVET (animirani akcijski družinski film)

V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam.

Spider-Manov svet bomo spoznali v povsem drugačni luči in tokratna dogodivščina nas bo prisilila, da postavimo pod vprašaj vse, kar se nam je doslej zdelo, da vemo o najslavnejšem človeku-pajku na svetu.

Sobota, 15. december 2018, ob 19:00: FAHRENHEIT 11/9 (dokumentarni film)

Nov dokumentarec Michaela Moora ponuja provokativen in na trenutke komičen pogled na čas, v katerem se trenutno nahaja Amerika. V naslovu nosi datum 9. november, ko je Donald Trump bil razglašen za predsednika ZDA. Moore pravi, da se v dokumentarcu ukvarja z dvema najpomembnejšima vprašanjima v Trumpovi vladavini: „How the f**k did we get here?” (Kako za vraga smo prišli do sem?) in “How the f**k do we get out?” (Kako za vraga se rešimo iz tega?).

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka