Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na predvolilno zborovanje predsedniškega kandidata Krampa v Šentjurju – ponujamo cenejše vstopnice


monokomedija-kramp-n

Predsedniški kandidat Kramp je žgečkljivo zabavna gledališka komedija, ki skozi lik edinega protagonista humorno in hudomušno komentira domače in globalne družbenopolitične razmere ter čas v katerem živimo.

Kot razkriva že naslov, je junak predstave predsedniški kandidat, ki s svojim neposrednim pristopom, političnimi stališči, provokativnimi in kontroverznimi zamislimi in nenazadnje tudi s svojim videzom močno spominja na aktualnega predsednika ZDA.

Predsedniški kandidat Kramp se bo naslednji teden mudil tudi v Šentjurju. Nastopil bo v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur 22. decembra ob 20. uri.

monokomedija-kramp-clanekCelotna predstava je pravzaprav nastop predsedniškega kandidata na eni od postaj predvolilne kampanje, kjer Leopold Kramp občinstvu v karakteristično bombastičnem in ne najbolj politično korektnem slogu predstavlja svojo vizijo prihodnosti Slovenije. Pri tem ne skopari s samohvalo in poveličevanjem svojih izjemnih sposobnosti na takorekoč vseh področjih. Je populist v najbolj žlahtnem pomenu besede, saj govori reči s katerimi se mnogi strinjajo, le da redki o tem govorijo naglas.

Predstava duhovito komentira številne kronične težave naše družbe in nerodnost ter vprašljivo učinkovitost tradicionalnih akterjev na domačem političnem prizorišču. Občinstvo se ob navihanih bodicah, ki jih predsedniški kandidat stresa vsevprek seveda predvsem zabava, a predstava gledalce obenem tudi osvobaja spon pretirane politične korektnosti, ki pogosto omejuje možnosti odkritega in konstruktivnega dialoga o pomembnih rečeh. Gre torej za komedijo, ki gledalce nasmeji, poleg tega pa odstira tenčice, ki zastirajo nekatera pomembna družbeno-politična vprašanja.

Humor, ki se napaja pri politiki in politikih, je bil med občinstvom vedno zelo priljubljen. To so v minulih desetletjih dokazali že mnogi naši humoristi in komedijanti, od Frana Milčinskega – Ježka, prek Toneta Fornezzija – Tofa, Vinka Šimeka, do Borisa Kobala, Saša Hribarja in številnih drugih. Občinstvo je tudi v teh časih žejno in lačno zabave na račun tistih, ki v našem imenu odločajo o rečeh, ki krojijo naš vsakdan in je od njihovih odločitev odvisna tudi prihodnost naše dežele.

Dramsko besedilo in režija: Iztok Lovrić / Igra: Damjan Stamenovič – Enzo Ton in luč: Miha Razdrih / Styling: Katja Rosa

Karte so na voljo na mojekarte.si ter na vratih eno uro pred predstavo.

Več o predstavi najdete na www.predsedniskikandidatkramp.com 

S KOZJANSKO.INFO DO POL CENEJŠE VSTOPNICE ZA MONOKOMEDIJO PREDSEDNIŠKI KANDIDAT KRAMP

Kot je že navada za večino večjih dogodkov, tudi tokrat na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 20 pol cenejših vstopnic za monokomedijo Predsedniški kandidat Kramp  v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur, ki bo 22. decembra ob 20. uri.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

monokomedija-kramp-klik