Šmarčani so s (pred)silvestrsko zabavo prvi na KiO vstopili v novo leto (foto, video)

30. 12. 2018 18:50

Šmarčani so radi pred časom, zato novoletno zabavo že drugič zapored organizirajo dva dni pred vstopom okoliških krajev v novo leto ter dober dan pred Sydneyem, od koder ponavadi najprej vidimo novoletne ognjemete.

Da v hladni decembrski noči obiskovalcev ne bi zeblo, so pri zavodu TŠM pripravili vroč program, ki je ob glasbi vključeval tudi vrtenje okrog droga v nič kaj zimskih oblačilih. Otroški program se je sicer končal že nekaj pred tem, a kdo bi najmlajše za (pred)silvestrsko noč podil prezgodaj v posteljo?!?

naslonva-1-of-1Program dogajanja še nikoli do sedaj ni bil tako pester. Predsilvestrovanje se je začelo 52 ur pred vstopom Kozjanskega v novo leto, ob 18. uri po lokalnem času, in se je končalo ob dveh ponoči, ko so si obiskovalci izrekli (pred)novoletne želje in se podali spat.

Začelo se je s programom za otroke, ob 20. uri sta publiko ogrela Duo Enterprise. Ko sta fanta predala oder Ansamblu Murni se je začelo prebujati tudi vzdušje.

V Šmarje so povabili raznolike goste: ob drogu sta plesali Duo Kamikazete, obiskovalcem so se predstavili še Enes Kurtović, Špela Jezovšek, Ževž in Flipping art.

Nad izborom so bili zbrani Šmarčani in drugi obiskovalci več kot navdušeni in se niso dali kar tako odgnati domov. Malo pred polnočjo jim je srečno in veselo novo leto voščil tudi novi župan Matija Čakš.

Olajšani doživetja (pred)silvestrski zabave 2018-19 bodo Šmarčani tako lahko leto 2019 brez slabe vesti dočakali kar v topli postelji. Zdaj ko so opravili staroletne formalnosti, pa si bodo organizatorji iz zavoda TŠM lahko privoščili prost silvestrski večer.

V spodnji fotogaleriji in video insertih si poglejte, kako so Šmarčani vstopili v leto 2019:

Fotogalerija:

Ž. A., R. Č.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
254 queries in 3,021 seconds.