Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 18. 12. 2018 (zamere so vodile v tepež)


policijska-postaja-smarje10. 12. 2018 – NA PARKIRIŠČU TRČIL V DRUGO VOZILO IN S KRAJA ODPELJAL

Policisti so bili tega dne obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na parkirišču ene izmed trgovin, kjer pa je njen povzročitelj kraj zapustil. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je prišlo zgolj do manjšega trčenja med vozili, policisti pa o povzročitelju še poizvedujejo.

12. 12. 2018 – MOČNO VINJEN ZA VOLAN

Policisti so na območju Kristan Vrha v cestnem prometu ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je zaradi močne vinjenosti ostal brez vozniškega dovoljenja, zaradi prekrška pa bo moral pred sodnika za prekrške.

14. 12. 2018 – ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI ZAPELJAL IZVEN VOZIŠČA

Policisti so tega dne obravnavali prometno nesrečo na območju Kozjanskega, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti voznim razmeram zapeljal izven vozišča, na vozilu pa je nastala zgolj materialna škoda. Voznik je bil zaradi prekrška oglobljen.

POŽAR NAGOSPODARSKEM POSLOPJU

Tega dne je zagorelo na gospodarskem poslopju na območju Šmarja pri Jelšah. Domači gasilci so širjenje požara uspeli preprečiti. Nastala je manjša materialna škoda.

POŠKODOVANJE STEBRA NADSTREŠKA

Na območju Podčetrtka se je pripetil dogodek, kjer je voznik z delom tovornega avtomobila trčil v konstrukcijo in stopnišče lope enega izmed gostišč ter odpeljal s kraja. Policisti so voznika izsledili, zaradi prekrška pa bo oglobljen.

15. 12. 2018 – ZARADI ZAMER FIZIČNO OBRAČUNAL Z ZNANCEM

Policisti so bili tega dne obveščeni o dogodku, kjer je mlajši moški zaradi preteklih zamer fizično obračunal z drugim moškim, ki je v pretepu zadobil lažje telesne poškodbe. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper osumljenega podali kazensko ovadbo na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Roman GRABROVEC, mag.,  komandir policijske postaje