Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Marko Škugor z gosti navdušil v Podčetrtku (foto, video)


Prvi glas Dalmacije Marko Škugor je v petek v sklopu turneje, ki jo ponovno izvaja v Sloveniji, pripravil koncert v Podčetrtku. V goste je povabil klapo Cambi, sprva napovedano gostjo Terezo Kesovijo pa je zamenjal Zdravko Škender.

skugor49Petkov zimski večer je v Večnamenski dvorani Podčetrtek ob naletavanju snežink prevzel dalmatinski melos. Prvi glas Dalmacije Marko Škugor je ponovno poskrbel, da se je koncerta udeležilo veliko oboževalcev.

Kot smo v prispevkih ob lanskoletni koncertni turneji po Sloveniji že pisali, je Škugor zaradi številnih uspešnic “Oće duša vanka tila”, “Srce južnjačko”, “Čovik s mora”, “Dalmatinska vilo” z istoimenskega albuma Dalmatinska vilo postal prvi glas Dalmacije, prav tako pa je prejemnik številnih nagrad na različnih festivalih.

skugor44

Tokrat je v dvorano Podčetrtek s sabo povabil klapo Cambi, sprva napovedano gostjo Terezo Kesovijo pa je zamenjal Zdravko Škender, ki je poskrbel za odlično vzdušje in dvorano dvignil na noge. To pa ta večer še ni bilo vse. Prvič je na slovenskem odru nastopila prav posebna gostja, sestra Marka Škugorja, Sara Škugor, ki je najprej zapela sama, nato pa v družbi brata, ki je ob koncu koncerta vse zbrane povabil, da se tudi prihodnje leto, 15. decembra, udeležijo koncerta v Podčetrtku.

Kako je bilo na koncertu si oglejte v videu in fotogaleriji.

K. C.

monokomedija-kramp-klik