Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božičkovanje 2018 v Šmarju privabilo tako mlado kot staro (foto in video)


V Šmarju pri Jelšah se je v soboto odvijalo že tradicionalno Božičkovanje. Prireditev, ki vsako leto privabi vse generacije obiskovalcev, je tudi letos postregla s pestrim programom tako na ploščadi pred Kulturnim domom Šmarje, kot tudi znotraj.

Pestro dogajanje se je začelo že zgodaj zjutraj z zabavnim programom, ki ga je povezovala Nastija Močnik, in koncertom Kvarteta Pušeljc. Na ploščadi pred kulturnim domom pa se je odprla božična tržnica na kateri so svoje izdelke predstavljali in ponujali lokalni ponudniki. Del stojnic je bilo namenjenih tudi predstavitvi društev občine Šmarje pri Jelšah.

Istočasno z začetkom dogajanja zunaj, so se začele aktivnosti tudi v prostorih kulturnega doma. Otroci so svoje spretnosti preizkušali na različnih delavnicah v izvedbi Mladinsko kulturnega kluba Netek in društva Legende, deležni pa so bili tudi otrokom vedno zaželjene poslikave obraza. Obiskovalci so si lahko ogledali tudi razstavo izdelkov Vrtca Šmarje pri Jelšah in VDC Šmarje pri Jelšah.

Vrhunec dogodka pa je za najmlajše obiskovalce predstavljala animacija za otroke z jahanjem ponijev ranča Shire ter seveda prihod Božička, ki je otroke tudi obdaril s sadjem in sladkarijami.

Vabljeni k ogledu foto in video utrinkov dogodka:

foto in video: Zavod TMŠ Šmarje