Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni na delavnico: “Vodite sebe, da bi vodili druge”


SPOT svetovanje Savinjska vabi na delavnico »VODITI SEBE, DA BI ZNALI VODITI DRUGE«, ki bo v torek, 27. novembra, ob 10. uri, v 1. nadstropju poslovne stavbe OKP Rogaška Slatina d.o.o., Celjska cesta 12, Rogaška Slatina.

Dobra poslovna ideja ni dovolj za uspešen posel, zato več kot 80% start-upov zapre podjetje v prvem letu zagona. Poleg strokovnih spretnosti, znanj in kompetenc je potrebno znati upravljati sam s sabo, biti sam svoj manager.

Vodenje z lastnim vzgledom je za mala podjetja in start-upe izrednega pomena, saj vodja modelira odnose, komunikacijo, vrednote in poslanstvo podjetja na vsakodnevni ravni.

Vsebina:

  • pomen dnevne organizacije dela z osnovami učinkovitosti (Time
    management),
  • analiza kradljivcev časa,
  • pasti multitaskinga (večopravilnost),
  • prednosti postavljanja ciljev in prioritet ipd.

Izvajalka: Maja Jankovič, predavateljica z večletnimi izkušnjami na področju učinkovite komunikacije na delovnem mestu, avtorica izobraževalnih programov in svetovalka za razvoj kadrov in večjo učinkovitost zaposlenih.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom. Organizira jo Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska.

Na delavnico se je potrebno prijaviti, in sicer preko elektronsko pošte na naslov: [email protected], do petka 23.11.2018.