Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rop bencinskega servisa Dramlje (dopolnjeno)


Sinoči, nekaj čez 23. uro, so bili policisti obveščeni o ropu bencinskega servisa v Lazah pri Dramljah.

Dva zamaskirana in oborožena neznanca sta prišla na bencinski servis, zagrozila zaposlenima in zahtevala denar. Ko sta dobila denar, sta pobegnila peš.

Na spletnem omrežju Facebook smo v zvezi s tem zasledili zapis avtorja, ki se imenuje Patrick Dreo Brumen, ki ga lahko, nelektoriranega, preberete v nadaljevanju.

Moja mami je zaposlena na bencinskem servisu v Šentjurju, ki pokriva tudi Planino ter Štore kjer se je že zgodil rop. Na njeno srečo takrat ni delala ona, ampak njena sodelavka. To je že 3ji rop bencinskih servisov na Celjskem. Včiraj se je ponovno zgodil rop v Dramljah na Mol-u. Pred tem so bili ropi v v Žalcu na Vranskem in na Mariborski v Celju. Vrjetno to ni zadnji rop, ki sta ga zagrešila ( naj bi šlo za ista storilca ). Na nekaterih bencinskih servisih dela samo po ENA oseba na smeno!! Npr. Štore, Planina… Slej ko prej bosta ponovno napadla in mogoce bo takrat na smeni moja MAMI. Kdo bo odgovarjal ko se bo nekomu nekaj naredilo? Ko pištola na glavi nebo samo za strašit? Bodo potem lahko dali varnostnike in več delavcev ko bo nekdo ranjen, mrtev? PO TOČI ZVONITI JE PREPOZNO. Jim je škoda denarja ali v čem je problem? Kam se obrniti? Na koga? Vljudno vas prosim, da objavo delite in da se stori nekaj v tej smiri. Ni rop samo to da odnesejo denar, tu spadajo razne travme, ki te spremljajo skozi celo življenje. Nikomoru ne privoščim tega, najmajn pa svojim bližnim in poznanim, ki jih dosti dela na bencinskih servisih.

Lep pozdrav in hvala za kakšen dober predlog v tej smiri.

*na sliki je podoba črpalke v Šmarju pri Jelšah