Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 5. 11. 2018 (ni ustavil policistom, anketa)


policijska-postaja-smarjePADEL S KOLESOM S POMOŽNIM MOTORJEM

Dne 29. 10. 2018 smo v kraju Vodenovo obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene vožnje voznika kolesa s pomožnim motorjem, ki je bil pod vplivom alkohola. Voznik se je v nesreči lažje telesno poškodoval. Zoper navedenega je bil uveden postopek zaradi storjenih prekrškov.

NI USTAVIL

Dne 1. 11. 2018 je v popoldanskem času patrulja v kraju Zagorje pri Lesičnem ustavljala voznika osebnega vozila, ki se za svetlobne in zvočne znake policistov ni zmenil ter z vožnjo nadaljeval. Patrulja je nato voznika uspela ustaviti ter obvladati. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi opisanega mu je bil o vozilo zaseženo, voznik pa se bo zaradi storjenih prekrškov srečal s sodnikom za prekrške.

RAZGRAJAL DOMA 

Dne 4. 11. 2018 smo bili v popoldanskem času obveščeni, da občan doma razgraja. Zaradi navedenega so ga obiskali policisti, ki so občana umirili ter mu izdali plačilni nalog.

VOZIL BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

Patrulja je dne 4. 11. 2018 v večernem času v naselju Belo ustavila in kontrolirala mladoletnega voznika osebnega vozila, ki še ne poseduje vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper njega smo na pristojno sodišče posredovali obdolžilni predlog.

ANKETA

Generalna policijska uprava bo v času od 15. 11. do 15. 12. 2018 izvajala anketo na temo »Ocene in stališča prebivalcev Slovenije o delu policije 2018«. Anketni vprašalnik je dostopen na povezavi:

https://www.policija.si/policija_anketa/index.php?r=survey/index&sid=851457&lang=sl (klik!)

Vabljeni k sodelovanju!

 

Pripravil: David IRGOLIČ

pozdrav-vinu-klik