Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 19. 11. 2018 (vlom za 70 tisočakov, zaseg vozila, huda nesreča traktorista)

19. 11. 2018 10:57

policijska-postaja-smarjeVLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Po sprejetem obvestilu z dne 15. 11. 2018, da je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Kozjanskega, so policisti in kriminalisti z opravljenim ogledom kraja ugotovili, da je neznani storilec s silo telesa vlomil skozi okno kopalnico. Iz notranjosti objekta pa je odtujil kovinski sef s prihranki in zlatnino, v skupni vrednosti cca. 70.000 EUR. Policisti in kriminalisti za storilcem še zbiramo obvestila, zope njega pa bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA V CESTNEM PROMETU

Dne 16. 11. 2018 je tukajšnja policijska patrulja na območju Šmarja pri Jelšah v cestnem prometu ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila z pripeto prikolico. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo vozil tiste kategorije, v katero spada skupina vozil, ki ju vozi. Vozniku je bilo na kraju vozilo zaseženo, o usodi le-tega pa bo odločalo sodišče, kamor smo zoper kršitelja podali obdolžilni predlog.

PREVRNIL SE JE TRAKTORJEM

PP Šmarje pri Jelšah je bila dne 16. 11. 2018 obveščena, da se je v okolici Šmarja pri Jelšah na travniku prevrnil občan z traktorjem in se telesno poškodoval. Z zbranimi obvestili in ogledom kraja dogodka je bilo ugotovljeno, da je občan po travnatem klancu vozil s kmetijskim traktorjem, pri čemer mu je zaneslo pripeto cisterno z gnojnico, zaradi česar se je voznik s traktorjem in cisterno prevrnil na bok. Poškodovanemu vozniku je bila nudena zdravniška pomoč, nadalje pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v bolnišnico v Celje, kjer je ostal na zdravljenju, saj je dobil hude telesne poškodbe. O dogodku bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo.

 

Roman GRABROVEC, komandir policijske postaje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X