Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jenšterleta za župana občine Šentjur podprla tudi zunanji in gospodarski minister. V SMC zgroženi zaradi trganja plakatov

jensterle-cerarKandidat SMC za šentjurskega župana, Janez Jenšterle, ima podporo tudi pri pomembnih predstavnikih naše države. Kot županskega kandidata ga namreč podpirata slovenski zunanji minister dr. Miro Cerar in gospodarski minister Zdravko Počivalšek.

Obenem so v stranki SMC zgroženi nad nasprotniki, ki jim po terenu uničujejo plakate in reklamne panoje, kar vidijo kot odraz strahu in nekulturnega obnašanja.

“Stranka modernega centra je med letoma 2014 in 2018 Sloveniji povrnila ugled, stabilnost in varnost. A naš pogled je usmerjen v prihodnost, saj moramo s sodelovanjem, povezovanjem in premišljenim nadaljnjim razvojem še naprej modernizirati Slovenijo in Šentjur na način, da bomo brez delitev tukar radi prebivali. Ponosem sem, da #SMC v vašem okolju predstavlja Janez Jenšterle. Naj bo z njim – spomočjo vašega zaupanja – Bolje za Šentjur.” dr. Miro Cerar, predsednik SMC.

Kaj še o svoji podpori Jenšterletu je povedal dr. Miro Cerar, poglejte v spodnjem videu:

Janeza Jenšterleta pa za župana Šentjurja podpira tudi Zdravko Počivalšek:

Ljubljana, vlada. Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Pocivalsek na novinarski konferenci po seji vlade.“Zelo sem bil vesel, ko sem izvedel, da za župana v Občini Šentjur kandidira Janez Jenšterle. Dolga leta se poznava in lahko rečem, da je pravi človek za vodenje občine. Če bo župan, bova zagotovo sodelovala pri aktivnostih za izgradnjo šentjurske obvoznice pa tudi pri razvoju turizma. Šentjur ima velike potenciale, ki jih mora izkoristiti. To bo dobro tako za občino, kot za vso obsoteljsko in kozjansko regijo.” Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo”

Trgajo jim plakate

V stranki SMC zgroženo ugotavljajo, da jim nasprotniki njihovih kandidatov za letošnje občinske volitve uničujejo plakate in reklamne panoje na katerih oglašujejo kandidata za župana občine Šentjur Janeza Jenšterleta.

“Ocenjujemo, da so uničevalna in mazaška dejanja odraz nekulturnega obnašanja in strahu posameznikov zaradi možnosti, da bi jim lahko sprememba občinskega vodenja odvzela pridobljene privilegije. Vandalska dejanja, s katerimi se uničuje lastnina in povzroča materialna škoda stranki, bomo prijavili pristojnim organom, občanke in občane pa obveščamo, da smo SMC aktiviste v občini Šentjur pozvali, naj tudi z načinom delovanja v volilni kampanji ljudem sporočajo našo usmeritev k povezovanju, vključevanju in sodelovanju.”

Še povabilo Janeza Jenšterleta in občinskega odbora SMC občanom Šentjurja:

jensterle-vabi

* Naročena objava, naročnik je SMC Šentjur