Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec v Litvi položil še belgijske prvake


Slovenski prvaki v futsalu, ekipa Dobovec Pivovarna Kozel, so na turnirju skupine A lige prvakov v litovskem Alytusu osvojili drugo mesto. V zadnji tekmi so po litovskem premagali še belgijskega prvaka. Z drugim mestom sicer niso napredovali, so pa s skupno 5. mestom v ligi dosegli izjemen uspeh.

Dobovec Pivovarna Kozel : Halle-Gooik 5:4 (3:2)
0:1 Galan (3.’), 1:1 Mordej (3.’), 2:1 Mordej (3.’), 2:2 Galan (18.’), 3:2 Grbić (20.’), 3:3 Diogo (29.’), 4:3 Totošković (31.’), 5:3 Čeh (35.’), 5:4 Patias (39.’)

Kujtim Morina, trener Dobovca Pivovarne Kozel: „Vedeli smo, kaj nas čaka v Litvi. A smo prišli do našega cilja, ki smo si ga zadali. V najboljši možni luči smo hoteli zastopati slovenski futsal. To nam je uspelo, za nameček smo prišli do šestih velikih, poudarjam velikih, točk. Ob tem mi je še toliko bolj žal za tisto uvodno tekmo proti Interju, kjer smo bili očitno še pod vtisom vsega dogajanja. A kot sem že rekel: čestitam celotni ekipi od prvega do zadnjega igralca, kapa dol vsem! Vsi so pravi frajerji na parketu, kjer so pustili zadnje atome moči, nagrada pa je prišla v obliki šestih točk!“

V petek, 23. novembra, se nadaljuje državno prvenstvo, Dobovec pa bo v Rogaški Slatini ob 21:00 gostil ekipo iz Škofij.

*foto: FKD