Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Štajerski valček 2018 v Šentjurju (foto in video)


Sinoči se je v povsem razprodani Športni dvorani Hruševec v Šentjurju  odvil tradicionalni 34. Štajerski valček, zabavno – glasbeni večer s prijatelji, ki vsako leto poteka pod okriljem Štajerskega vala. Radijci tudi letos niso razočarali, saj so pričarali pravljičen večer, ki je utripal v znamenju dobre glasbe in odlične družbe. 

Večer zabavne glasbe in smeha

Večer s prijatelji je v zavetju OŠ Šentjur na odru združil številne vroče izvajalce na področju zabavne glasbe pri nas. Tako so zbrane letos zabavali Ansambel Petka, Ansambel Unikat, Marko Škugor, Nuša Derenda, Rok Ferengja & Rok’N’Band, Sekstakord, Klapa Skala, Zvita Feltna, Kozjanski lumpi, Poskočni Muzikanti, Murni, Vesele Štajerke, Frajerke, Rebeka Dremelj, Pihalni orkester Šentjur, Plesni center TBA in Folklora Šentjur.

Nastopajočim so se pridružili tudi nadebudni učenci OŠ Hruševec, ki so poskrbeli za prav posebno vzdušje.

valcek
Minulo leto je sicer Štajerski valček gostila Rogaška Slatina, letos pa je Večer s prijatelji potekal v Šentjurju s prav posebnim namenom. V letošnjem letu Štajerski val, sicer najstarejša slovenska regionalna radijska postaja, namreč praznuje 65 let delovanja. Del praznovanja je že potekal v Šmarju pri Jelšah, kjer je radio nastal, drugi del praznovanja pa je bil tako neposredno vezan na Šentjur.

Večer s prijatelji je bil tako pomembna prelomnica, saj so se lahko obiskovalci pozabavali skupaj z radijsko ekipo in številnimi znanimi glasbenimi gosti. Za humorne vložke so poskrbeli kar radijci sami, ki so brezkompromisno prevzeli obiskovalce.

Nekaj utrinkov z dogajanja, polnega smeha in glasbe, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Prav tako pa ne spreglejte fotogalerije s 34. Štajerskega valčka.

T. O.