Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaradi hudega naleta vozil avtocesta pri Celju v eno smer zaprta, zastoji na širšem območju (posodobljeno)


Zaradi prometne nesreče na avtocesti med v bližini počivališča Lopata je Štajerska avtocesta zaprta med Celjem Zahod in Celjem center proti Mariboru. Okrog 10. ure je v smeri proti Mariboru, kjer potekajo vzdrževalna dela, prišlo do naleta več vozil in sicer dve tovorni, dve kombinirani in najmanj dve osebni vozili. V naletnem trčenju se je poškodovalo več oseb, po prvih podatkih ne kaže na hujše poškodbe.

Na prometno-informacijskem centru priporočajo obvoz skozi Celje. Na avtocesti proti Mariboru nastajajo zastoji, kot kaže njihov interaktivni zemljevid, pa se promet zgoščuje tudi na okoliških regionalnih cestah.

Sporočilo prometno-informacijskega centra: Štajerska avtocesta bo zaradi prometne nesreče med Celjem Zahod in Celjem center proti Mariboru zaprta najmanj do 14. ure.

Zastoji nastajajo na avtocesti med Žalcem in Celjem ter na glavnih in regionalnih cestah od Žalca in od Lopate proti Celju center. Obvoz zaradi nesreče na avtocesti je ponovno možen za osebna vozila preko Šempetra, Žalca in naprej proti Celju center.

Prometno nesrečo je povzročil 42-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom, slovenski državljan, ki je trčil v osebno vozilo, ki je ustavljalo za kolono stoječih vozil. To vozilo je odbilo v osebno vozilo pred njim, pred tem vozilom pa so stala tri kombinirana vozila in na začetku kolone še tovorno vozilo. Zaradi posledic trčenja so v celjsko bolnišnico odpeljali šest oseb. Oba voznika osebnih vozil in njuni sopotnici ter dva voznika kombiniranih vozil. Po prvih podatkih je bila v nesreči hudo poškodovana 78-letna sopotnica v enem od osebnih vozil, pri ostalih šestih, ki so bili odpeljani v Splošno bolnišnico Celje, naj bi šlo za lažje poškodbe.

Zaradi preusmerjenega prometa je gneča na obvozni cesti obvoz Medlog, obvoznica zahod, Mariborska ulica, od vojašnice do uvoza Celje – center.Za nameček je zaradi prometne nesreče z materialno škodo zaprta tudi Ljubljanska cesta, v bližini prostorov Avto moto zveze Slovenije. V prometni nesreči je bilo udeleženo osebno vozilo, predelano na plin iz katerega uhaja plin. Zaradi uhajanja plina je Ljubljanska cesta na tem delu zaprta.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, bo avtocesta v smeri proti Mariboru, na tem odseku, dlje časa zaprta.

Vir: promet.si
Vir: promet.si

Če imate na voljo fotografijo dogajanja in bi jo želeli deliti z našimi bralci, nam jo pošljite na [email protected]

SODELUJTE V ANKETI O KVALITETI ŽIVLJENJA V VAŠI OBČINI:
18. novembra letos boste imeli novo priložnost, da izvolite ljudi na čelo vaše občine. Zato na Kozjansko.info to vabimo prav vse občane osmih občin Kozjanskega in Obsotelja, da v naši anonimni anketi izrazite (ne)zadovoljstvo nad razvojem in kvaliteto življenja v vaši občini.

Anketo, ki vam ne bo vzela več kot 3 minute časa, lahko izpolnite tukaj:

Create your own user feedback survey

Rezultate ankete bomo na Kozjansko.info predstavili v kratkem