Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Zvezda je rojena, Venom, Johnny English spet v akciji, Mala noga, Pepermint: Angel maščevanja – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V naslednjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 12. oktober 2018, ob 20:00: ZVEZDA JE ROJENA (glasbeni muzikal)

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Bradley Cooper, štirikrat nominiran za nagrado oskar (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim pa je film tudi režijski prvenec Bradleya Cooperja.

Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je bila nominirana za oskarja za pesem “Til It Happens To You”, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson. Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

Sobota, 13. oktober 2018, ob 20:00: VENOM (akcija, grozljivka, znanstvena fantastika)
Najznamenitejši Marvelov protijunak si je po več letih nestrpnega čakanja končno zaslužil svoj film. Venom je bil ljubiteljem superjunakov doslej znan predvsem kot glavni negativec v filmih o Spider-Manu, kjer je bil kljub svoji duhovitosti in karizmi vedno potisnjen v ozadje. Toda letos bomo videli, da imajo tudi zlikovci dva obraza in da se za najhujšim negativcem včasih skriva velik junak.
Za to, da je najljubši Marvelov negativec bolj priljubljen kot kdajkoli, gre zasluga nezadržnemu Tomu Hardyju, ki se je spustil v vlogo Eddieja Brocka, fotoreporterja, ki se mu življenje obrne na glavo, ko postane gostitelj zunajzemeljskega bitja.

Petek, 19. oktober 2018, ob 20:00. JOHNNY ENGLISH SPET V AKCIJI (akcijska komedija)

Če je nerodni tajni agent Johnny English v prvem delu leta 2003 iskal zločinca, ki je skušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo – najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet – premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.

 Sobota, 20. oktober 2018, ob 10:00: MALA NOGA SMALLFOOT (animirana družinska komedija)

Risana pustolovščina za vse generacije z izvirno glasbo legendo o velikonožcu Bigfootu obrne na glavo: mladi jeti nekega dne naleti na nekaj, za kar je mislil, da ne obstaja – človeka. Novica o tej “mali nogi” pretrese celotno skupnost jetijev in jih požene v panično ugibanje, kaj vse še utegne obstajati zunaj njihove zasnežene vasice…

Sobota, 20. oktober 2018, ob 20:00: PEPERMINT: ANGEL MAŠČEVANJA (akcijski triler)

Peppermint je zgodba maščevanja mlade matere, ki nima za igubiti nič več na tem svetu, zato se odloči poravnati račune s sovražniki in si nazaj s silo vzeti življenje, ki ji je bilo ukradeno.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka