Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinski in šmarski plesalci na stopničkah plesnega festivala v Milanu


Člani plesnega kluba Kuš ni me so se zadnji oktobrski konec tedna odpravili na svetovni plesni festival v Italijo. Na plesni festival so se uvrstili v maju, ko so na evropskem plesnem festivalu v Zagrebu priplesali nominacije.

kusni_me_skupinsko_medalja_oktober_2018Na tekmovanje se je odpravilo 45 plesalcev iz Rogaške Slatine, Šmarja pri Jelšah, ki so jim družbo delali še plesalci iz Maribora ter Miklavža na Dravskem Polju.

Pomerili so se v dveh skupinskih in dveh posamičnih koreografijah, ki so jih gledalci lahko spremljali tudi v živo preko spleta.

Koreografija v postavitvi 30 plesalcev iz Rogaške Slatina in Šmarja pri Jelšah z naslovom Marionete pod vodstvom Barbare Marčič Lavrič je v kategoriji Hip-hop production Juniors osvojila odlično 3. mesto.

ples_tina_strasek_oktobe_2018Solistka Tina Strašek iz Rogaške Slatine je pod vodstvom iste mentorice zasedla 2. mesto oz. srebrno medaljo, in sicer v kategoriji Hip-hop solo.

Srebro so domov odnesli tudi plesalci iz Miklavža na Dravskem Polju in Maribora, in sicer v postavitvi 14 plesalcev in kategoriji Hip-hop show formacija Juniors. Pod koreografijo z naslovom Bad Money se je podpisala Maja Štefan.

*foto: PKKNM

pozdrav-vinu-klik