Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: ponedeljek, 8. 10. 2018 (samovžig v topli gredi, trčila v vlak)


policijska-postaja-smarjeZAPELJAL IZ VOZIŠČA

Dne 1. 10. so policisti obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila, ki je na relaciji od Pečice proti Lembergu zapeljalo z vozišča. Na vozilu je nastala materialna škoda. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

POŽAR V TOPLOTNI GREDI

3. oktobra smo bili obveščeni, da je prišlo do samovžiga v toplotni gredi v katero so pred dnevi spravili suho in mokro listje. Zaradi pregretja je prišlo do samovžiga in posledično do požara. Nastala je materialna škoda v višini pribl. 1900 eur.

TRČILA V VLAK

Dne 4. 10. se v zgodnjih jutranjih urah voznica osebnega vozila v kraju Mestinje ni prepričala, če lahko varno prečka nezavarovani železniški prehod in je zapeljala nanj, ko je po njemu že vozilo tovorno vozilo. Zaradi navedenega je voznica z vozilom trčila vanj. Zoper voznico bo uveden postopek zaradi storjenega prekrška.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

5. 10. smo bili obveščeni, da je bilo v kraju Sotensko pri Šmarju vlomljeno v stanovanjsko hišo. Z zbranimi obvestili in ogledom je bilo ugotovljeno, da je bilo iz hiše odtujeno več različnih predmetov. Z dejanjem je lastnik oškodovan za približno 5000 eur. Zoper storilca bo na tožilstvo podana kazenska ovadba.

David IRGOLIČ, Višji policist I

polovicka_celje_klik