Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Niko Kolar na čelo Policijske uprave Celje


images_slike3_ured10_regionalno_policijska uprava celjeDanes je vodenje Policijske uprave Celje prevzel Niko Kolar. Dosedanji direktor PU Celje Jože Senica se namreč seli na mesto namestnika generalnega direktorja policije.

Jože Senica, ki je Policijsko upravo Celje uspešno vodil dobrih šest let, odhaja na Generalno policijsko upravo. Senica je v 24-letni policijski karieri opravljal naloge policista, kriminalista, vodje Oddelka za organizirano kriminaliteto v Sektorju kriminalistične policije ter vodje Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Dobro leto dni je je opravljal tudi naloge v mednarodni mirovni misiji EU Proxima v Makedoniji, kjer je bil svetovalec na področju organizirane kriminalitete in boja proti terorizmu. Zadnjih šest let je uspešno vodil Policijsko upravo Celje, sedaj pa odhaja na delovno mesto namestnika generalnega direktorja policije.

Po pooblastilu generalnega direktorja policije tako vodenje Policijske uprave Celje prevzema Niko Kolar, dosedanji vodja Službe direktorja na Policijski upravi Celje.

Niko Kolar je po zaključeni Kadetski šoli za miličnike leta 1990 z delom začel na Policijski postaji Dravograd, kjer je opravljal naloge policista in vodje varnostnega okoliša. Zaradi dobrih delovnih rezultatov je bil v letu 1996 premeščen na Policijsko postajo Slovenj Gradec, na delovno mesto pomočnika komandirja, kjer je leta 2004 napredoval na delovno mesto komandirja. Po dveh letih komandirskega staža je bil premeščen v Sektor uniformirane policije takratne Policijske uprave Slovenj Gradec. Z združitvijo policijskih uprav v letu 2011 pa v Sektor uniformirane policije Policijske uprave Celje. Zadnjih pet let je uspešno vodil Službo direktorja Policijske uprave Celje.

vir: PU Celje

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije