Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Fredi Ferčec odstopil od kandidature za župana Rogatca


fredi_fercec_2018Fredi Ferčec ne bo kandidiral za župana občine Rogatec. Takšno odločitev je sprejel le dober mesec po najavi svoje kandidature. Mesto namreč želi prepustiti mlajšim in ambicioznim ljudem.

SD naj bi v boj poslal kandidatko, katere imena pa še niso izdali.

Le dober mesec po tem, ko je Fredi Ferčec napovedal, da se bo kot kandidat stranke SD potegoval za mesto župana Rogatca, je danes na svojem Facebook profilu objavil, da preklicuje svojo kandidaturo.

Kot je v svoji obrazložitvi zapisal Ferčec, je prišel do spoznanja, da je spoznal, da je potrebno mesto prepustiti mladim in ambicioznim kandidatom.

“Skozi razgovore, srečanja in dialoge sem prišel tudi do spoznanja, da pa sem tudi sam že zelo dolgo v lokalni politiki in da je prišel čas, da je treba žezlo prepustiti mlajšim in ambicioznim ljudem, hkrati pa 100% pomagati in svetovati s svojimi izkušnjami ter znanjem, ki sem jih pridobil skozi vsa ta leta.

Po tehtnem premisleku sem se odločil, da umaknem kandidaturo za župana občine Rogatec. Če bo Občinski odbor Socialnih demokratov Rogatec predlagal kandidata ali kandidatko za župana/jo, pa bo le-ta užival/a mojo 100% podporo, in verjamem, da bomo ponudili še boljšega kandidata/ko, kot bi bil jaz.”

Iz stranke Socialnih demokratov zaenkrat imena novega kandidata niso sporočili, je pa iz njihovega zapisa razbrati, da bodo v boj poslali kandidatko.