Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dr. Peter Kozmus, kandidat za župana občine Kozje

Dr. Peter Kozmus, ki je poznan kot strasten čebelar, podpredsednik svetovne čebelarske organizacije, s svojim delo pa se je uveljavil na številnih vodilnih področjih, se je odločil, da se poda v boj za župana občine Kozje.

“V boj za županski stolček se podajam zaradi prepričanja, da bi občina Kozje lahko bila vodena bolje, kot je bila do zdaj. Na pobudo ljudi, ki me pri kandidaturi podpirajo, sem prišel do odločitve, da se po številnih izkušnjah na nacionalnem, državnem področju, lotim delovanja na lokalnem področju, saj se mi po videnem v drugih krajih, državah zdi, da občina spi in zato izpusti mnoge priložnosti.”

kozmus15

Dr. Kozmus je posebej je izpostavil, da se bo zavzemal za podporo podjetništvu in za odpiranje novih delovnih mest ter da bo ljudski župan, ki bo veliko časa preživel med ljudmi ter tako na terenu začutil njihove potrebe.

Obenem pa bo svoj čas vlagal tudi v pridobivanje projektov in sredstev iz regijskega ter državnega nivoja, pri čemer mu bodo pomagala številna poznanstva v Ljubljani, s pomočjo katerih mu bodo odprta mnoga vrata.

Kot pravi, kandidira kot nestrankarski kandidat s podpisi volivk in volivcev. Štirikrat toliko, kot jih je potrebno, je zbral zgolj v štirih urah. Po najavi kandidature pa so ga podprle stranke SDS, SD in DeSus, ki so mu tudi poslale svoje programe dela, da jih bo lahko vključil v sestavljanje lastnega programa.

Tako bodo uskladili skupne točke, ki jih bodo ob morebitni zmagi s pridom izkoristili, saj bodo že od začetka imeli pripravljeno strategijo za prihodnje delovanje.

Občani Kozjega boste ideje, poglede in načrte dr. Petra Kozmusa lahko spoznavali na srečanjih s krajani, ki bodo v vsaki krajevni skupnosti. Dr. Kozmus krajane najlepše vabi, da se teh srečanj udeležijo in na njih tudi izpostavijo probleme, težave in ideje, kaj želijo, da se v prihodnosti spremeni.

Kaj so ob najavi kandidature povedali podporniki in sam kandidat, prisluhnite v videu:


*Naročena objava
K. C.