Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelna akcija vložnin Droga

Ob 40. obletnici proizvodnje vložnin Droga v proizvodnem obratu Gosad v Središču ob Dravi je podjetje Ahac pripravilo dobrodelno akcijo, s katero želijo podariti 5.000 evrov donacije humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.

Pred nami so hladnejši dnevi in poskrbeti je potrebno za ozimnico. Podjetje Ahac se je odločilo, da bo ob praznovanju 40. obletnice proizvodnje vložnin Droga v proizvodnem obratu Gosad z donacijo  pomagalo ljudem iz socialno šibkejših okolij. Ljudem želijo sporočiti, da so tu zaradi njih v lepih in manj lepih trenutkih življenja.

Droga danes je tisto, kar ob jubileju praznujejo. Torej njen obstoj in delovanje. Kupcem želijo sporočiti, da vložnine Droga kljub tradiciji želijo biti del današnjega vsakdana, zato želijo kupce skozi nagradno igro vključiti v praznovanje in dobrodelnost. Nagradna igra poteka do 20. 12. 2018. Za vsak unikaten poslan MMS v nagradni igri podjetje Ahac humanitarnemu društvu Enostavno pomagam podari 10 centov za socialno šibkejše družine in posameznike. Skupaj želijo podariti 5.000 EUR v obliki vložnin Droga. Sodelujoči v nagradni igri imajo tudi možnost za bogate nagrade. Vsak teden bodo v podjetju Ahac izžrebali tedenske nagrade, pakete vložnin Droga, ob koncu akcije pa še glavno nagrado, komplet gospodinjskih aparatov Bosch.

Tradicija priprave vložnin in poznani okusi pri kupcih so sporočilo, ki ga želijo poudariti v kampanji tudi skozi koncept ambasadorstva s priznano kuharsko mojstrico Ano Žontar Kristanc, poznano pod blagovno znamko Anina kuhinja, ki bo za njih pripravila okusne recepte iz Droginih vložnin.

Več o vložninah Droga in njihovem dobrodelnem projektu skozi nagradno igro najdete na www.droga-dobrote.si.