Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec bo igral z velezvezdnikom Ricardinhom; proti Sevnici nov komplet točk


Po preboju med 16 najboljših futsal ekip v Evropi je bil tabor Dobovca danes v pričakovanju žreba za nadaljnjo fazo tekmovanja. 

Sredi novembra bodo državni prvaki odpotovali v Litvo, kjer se bodo pomeril z gostitelji (Vytis) in ekipama iz Belgije (Halle-Gooik) in Španije (Inter). Ravno pri slednjih gre za izjemno neugodnega nasprotnika, ki je petkratni evropski klubski prvak, v svojih vrstah pa ima portugalskega zvezdnika Ricardinha.

Kujtim Morina, trener Dobovca: “Dobili smo izredno močno skupino, v tem delu tekmovanja pa lahkih tekmecev ni. Potiho sem si želel evropskega prvaka Inter. Igrali bomo še proti domači ekipi, ki ima v ekipi nekaj Brazilcev, Belgijci prihajajo na turnir z močno mednarodno zasedbo. A kot smo rekli po turnirju v Podčetrtku: borili se bomo. Proti Belgijcem in Litovcem imamo kaj pokazati, zagotovo pa se bo moral tudi Inter potruditi, če nas bo hotel premagati. Zdaj je žreb znan, pred nami je mesec trdega dela, fokus pa je domačem tekmovanju 1. SFL, kjer nas v tednu dni čakajo tri zahtevne tekme.“

Rok Mordej, kapetan Dobovca: “Nisem zadovoljen z žrebom. Dobili smo najboljšo ekipo na svetu. Če smo kaj hoteli, smo se hoteli ogniti Špancem, ki pa se bodo morali namučiti, če nas bodo hoteli ugnati.“

Turnir bo od 13. do 18. novembra, ostali trije pa bodo sočasno na Češkem, Portugalskem in v Španiji. Prvak vsake skupine bo napredoval na finalni turnir, ki bo aprila 2019.

§

Na današnji redni ligaški tekmi je Dobovec v Rogaški Slatini gostil zasedbo iz Sevnice. Črno-beli so prišli do novih treh točk, gostje pa so še najbolj zagrozili, ko so v 19. minuti znižali na 2:1.

Dobovec : Sevnica 4:1 (2:1)

1:0 – Mordej (12.’), 2:0 – Totošković (17.’), 3:1 – Čeh (24.’), 4:1 – Mordej (35.’)

V torek je na sporedu zaostala tekma v Kobaridu, v petek pa domače srečanje z Litijo.

kk-sentjur-klik