Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Christopher Robin, Milo za drago, Gajin svet, Večerna šola, Fantastično potovanje fakirja …


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V naslednjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 28. september 2018, ob 17:45: CHRISTOPHER ROBIN (animirana pustolovska komedija)

V ljubeči Disneyjevi zgodbi z naslovom Christopher Robin, spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali (Winnie Pooh), odrastel in se izgubil na življenjski poti. Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali pomagati Christopherju, da ponovno prebudi otroka v sebi.

Sobota, 29. september 2018, ob 20:00: MILO ZA DRAGO (kriminalka, misterij, triler)

Film »Simple Favor«, režiserja Oaula Feiga, je zgodba o materinski vlogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively).

Ponedeljek, 1. oktober 2018, ob 08:30: GAJIN SVET (samo za OŠ Šmarje)
in
sobota, 6. oktober 2018, ob 10:00: GAJIN SVET (kino matineja za izven)

Enajstletna Gaja (Tara Milharčič) živi skupaj z očetom Petrom (Sebastian Cavazza) in štirinajstletno sestro Teo (Neža Smolinsky), potem ko se njena mama Nina (Jana Zupančič) pridruži organizaciji Zdravniki brez meja v Liberiji. Ker so v družini tako rekoč čez noč ostali samo trije člani, se skušajo znova postaviti na noge in ujeti ritem vsakdanjega življenja. Gaja vadi saksofon in se zelo dobro razume s svojo učiteljico saksofona Emo (Ajda Smrekar), rada se druži s svojim najboljšim prijateljem Maticem (Anže Gorenc), ki je sicer računalniški genij, a je hkrati tudi večna žrtev svojih močnejših sošolcev. Gaje seveda nič ne ustavi, da mu ne bi stala ob strani na vsakem koraku. Skupaj med drugim izpilita tudi načrt, kako rešiti sestro Teo in njeno prijateljico Dašo (Gitica Jakopin), ki sta zaradi svojih naivnih najstniških glav zabredli v svet spletnih nevarnosti.

Petek, 5. oktober 2018, ob 20:00: VEČERNA ŠOLA (komedija)

Po akcijskima komedijama Svaka pod krinko (Ride Along 2) in Obveščevalna (Central Intelligence) se Kevin Hart vrača s komedijo Večerna šola, kjer pa ne bo lovil nepridipravov temveč sedel v šolsko klop. Opraviti mora namreč izpit in tako končati srednjo šolo. V večerni šoli spozna druge ”falirance”, ki si vsak na svoj način prizadevajo opraviti nujno potrebni izpit. Ali jim bo pri tem učiteljica v pomoč ali ne ter ali bodo kot skupina držali skupaj, pa bomo videli konec septembra, ko komedija prihaja na velika platna. Kevin Hart pri komediji sodeluje tudi kot scenarist in producent.

 Sobota, 6. oktober 2018, ob 20:00: FANTASTIČNO POPOTOVANJE FAKIRJA, KI JE OBTIČAL V IKEINI OMARI (drama)
Ajatashatru Lavash Patel – na kratko Aja – že vse življenje tiči v skromni soseski v Mumbaju, kjer se preživlja kot ulični čarodej. Po nenadni smrti matere se s ponarejenim bankovcem za 100 evrov poda iskat očeta, ki ga nikdar ni poznal. Pri tem najde ljubezen v Ikeini prodajalni v Parizu, se znajde v smrtni nevarnosti med somalijskimi migranti v Londonu, najde slavo na plesišču v Rimu in doživi dogodivščino v balonu nad Sredozemskim morjem.
https://www.youtube.com/watch?v=gqZo2jGS900

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka