Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pridruži se zadovoljnim študentom na FKPV


Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) ima sodobno vizijo, fleksibilen študijski sistem ter izjemne, v prakso usmerjene študijske programe s štirih področij: komerciala, turizem in poslovna informatika na dodiplomski in podiplomski ravni ter varnostni menedžment na dodiplomski ravni. Študijske programa izvaja na 7 lokacijah že 15. leto.

Fakulteta ima več kot 60 predavateljev, ki prihajajo iz gospodarske prakse, kar daje že tako sodobno zasnovanim programom še večjo vrednost. Več kot 90 % študentov FKPV se strinja, da je pri študiju na FKPV pridobljeno znanje zanje koristno, odnos predavateljev pa korekten.

fkpv-studijFakulteti, ki ima že več kot 4800 diplomantov, daje poseben pečat osebni odnos do študentov, saj so tako osebje v podpornih službah kot tudi predavatelji študentom dostopni praktično ves dan vsak delovnik.

Zaradi izjemne fleksibilnosti je študij na FKPV prava izbira za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti težko obiskujejo predavanja. Predavanja načeloma potekajo med tednom v popoldanskem času.

 »Celoten študij je bil izveden profesionalno, z vso podporo profesorjev, ki so poleg formalno predpisanega znanja podali tudi veliko neprecenljivih osebnih izkušenj iz področij, ki so jih predavali. Bili smo fenomenalen letnik študentov in si tudi medosebno pomagali, ter tesno sodelovali. Same pohvale.« Diplomantka Komerciale iz Slovenj Gradca.

»Zelo dobro organizirana in kakovostne fakulteta z dobrimi profesorji in vrhunsko odzivnostjo vseh zaposlenih.« diplomant Turizma iz Ljubljane.

Informativna točka:

FKPV, Lava 7, Celje ■ www.fkpv.si[email protected] ■ 03 428 55 56

INFO DAN ■ Četrtek, 6. in 20. september ob 16:30 v Celju, Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Murski Soboti in Slovenj Gradcu.

PRIJAVA IN VPIS ■ Prijava preko eVŠ aplikacije in vpis do konca septembra 2018.