Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

65. rojstni dan Štajerskega vala (foto/video)


Zadnji petek v mesecu avgustu je v Šmarju pri Jelšah potekala zabava ob 65. rojstnem dnevu Štajerskega vala, najstarejše lokalne nekomercialne radijske postaje v Sloveniji.

65_rojstni_dan_stajerskega_vala1Zabava leta, kot so jo poimenovali številni domačini, je potekala od popoldanskih pa vse do jutranjih ur. V Šmarju pri Jelšah je po dolgih letih Radio Štajerski val zopet pripravil divjo zabavo, ki je potekala na ploščadi pred kulturnim domom.

Sama ploščad je bila premajhna za vse zabave željne obiskovalce, saj je bila že kmalu po 20. uri polna do zadnjega kotička.

Na zabavi ob 65. rojstnem dnevu Radia Štajerski val so nastopili številni glasbenik, ki so pregnali napovedan dež in hladne temperature. Nastopili so: plesalke in plesalci Plesnega studia Zvončica Šmarje pri Jelšah, Društvo godbenikov Šmarje pri Jelšah, Čuki, Werner, Manca Špik, Tanja Žagar, Marko Vozelj, Alya, Natalija Verboten, Dejan Vunjak, Gašper Rifelj, Anabel, Poskočni muzikanti, Klapa Skala, Il divji, Kvartet Pušeljc, Alfi Nipič, Boris Kopitar ter ansambli Unikat, Smeh, Lun´ca, Zaka pa ne, Mladi upi, Aplavz in Vrt, radijcem pa so ob njihovem visokem jubileju čestitali tudi številni drugi glasbeniki.

65_rojstni_dan_stajerskega_vala2

Pozabili niso niti na lačne in žejne, med obiskovalce pa so razdelili tudi torto velikanko. Poskrbljeno je bilo tudi za najmlajše, ki so lahko uživali v lunaparku.

D.H.