Vabimo na GodArt – stand up z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem – vstopnice 40 % ceneje

23. 8. 2018 0:56

V soboto, 1. septembra 2018, ob 19.00, vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kultrunega center Šentjur, na stand up z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem.

Veliki šov dveh velikih estradnih umetnikov na slovenskem prostoru v po-vojnih časih vas bo navdušil! Priča boste zabavi z veliko začetnico! Po končani karieri na televiziji se je Jure Godler vrgel v čarovnije, saj je mnenja, da mu dobro ime lahko povrne samo čudež. Pokazal vam bo izbor svojih najboljših trikov, odrecitiral pesem ali dve, potem pa bo od organizatorjev dobil prijazen mežik, ki bo pomenil “spokaj z odra”.

Tilen Artač, zmagovalec tretje sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, violončelist in umetnik (preko vseh meja pomoči) pa bo deloval kot medij, preko katerega bo spregovorilo nebroj znanih slovenskih in tujih estradnikov, politikov in javnih osebnostih. Svetlana Makarovič, Serpentinšek, Pahor, Rupel, Kučan, Erjavec, Slavko Peričnik in še in še in še velikih imen boste imeli priložnost občudovati na ta večer.

Vstopnina v predprodaji 8 EUR, na dan prireditve 10 EUR.

Nakup vstopnic je možen na spletnem portalu mojekarte.si in pri posrednikih, v Knjižnici Šentjur in eno uro pred prireditvijo v IKC.  Organizator: Knjižnica Šentjur – OE IKC

Dogodek v okviru Šentjurskega poletja, katerega glavni pokrovitelj je Občina Šentjur.

S KOZJANSKO.INFO NA GODART 40 % CENEJE

Kot je navada, na naši streni z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujam 16 cenejših vstopnic za GodArt v Šentjurju.

Za cenejše vstopnice kliknite TUKAJ (klik!)

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,006 seconds.