Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Učenci OŠ Šmarje na športno-jezikovnem taboru v Kranjski Gori (foto)


Za slovo od poletnih počitnic in prijeten uvod v novo šolsko leto smo tudi letos za učence OŠ Šmarje pri Jelšah izpeljali že 10. tradicionalni športno-jezikovni tabor v Kranjski Gori, ki je potekal od 13. do 17. avgusta 2018. Središče dogajanja je bil CŠOD v centru Kranjske Gore, ki s športnimi objekti, naravnimi danostmi in prijetno klimo nudi vse potrebno za izpeljavo načrtovanih vsebin.

V dopoldanskem času so učenci izbirali med izpopolnjevanjem angleščine, treningi košarke in nogometa ter kolesarjenjem. Popoldanski čas je bil namenjen različnim športnim aktivnostim, kot so plavanje in supanje na jezeru Jasna, fitnes pod kozolcem, adrenalinsko sankanje ter pohodništvo z obiskom Planice. Zvečer smo se večkrat sprehodili po centru mesta, najraje pa smo se družili ob različnih športnih igrah (tee ball, namizni tenis, badminton).

Ob vračanju domov smo obiskali še WOOP center v Ljubljani, kjer so učenci na trampolinih pustili še preostanek energije.

tabor_kranjska_gora_avgust_2018_kolaz

Zadovoljni učenci in učitelji smo se vračali domov polni lepih vtisov, saj smo preživeli prijeten teden v družbi prijateljev v neokrnjeni naravi, začetek novega šolskega leta pa bo tako lažji.

Lucija Grobin