Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 13. 8. 2018 (zaseg avtomobila in konoplje, krivolov)


Sreda, 8. avgust: ZARADI VOŽNJE BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA OSTAL BREZ AVTOMOBILA

Policisti so pri redni kontroli cestnega prometa na območju Podčetrtka ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ka je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi prekrška mu je bilo vozilo zaseženo, zagovarjati pa se bo moral pred sodnikom za prekrške.

Četrtek 9. avgust: MED KONTROLO V CESTNEM PROMETU ZASEGLI KONOPLJO

Policisti so pri redni kontroli v cestnem prometu enemu izmed voznikov zasegli manjšo količino rastline za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo – konopljo. Kršitelj bo zaradi prekrška posedovanja manjše količine droge oglobljen.

Petek, 10. avgust: VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju občine Šmarje pri Jelšah, kjer so storilci v času dopustovanja oškodovancem odtujili gotovino. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, po vseh zbranih obvestilih pa bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Sobota, 11. avgust: SUM KRIVOLOVA

Policisti so bili tekom noči v eni izmed občin na območju UE Š/J obveščeni o najdbi poginule srnjadi, ki naj bi bila ustreljena. Policisti zbirajo obvestila v zvezi s sumom krivolova.

PROMETNE NESREČE

Policisti so v zadnjem tednu obravnavali štiri prometne nesreče med katerimi sta bila dva primera, kjer so udeleženci utrpeli huje telesne poškodbe. Vzroki so bili vožnja preblizu desnemu robu, neprilagojena hitrost in vožnja po levi strani vozišča. Eden izmed udeležencev je bil močno pod vplivom alkohola.

Roman GRABROVEC, komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II