Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

K Rogaški pripeljali reprezentanta (video)


Košarkarska ekipa Rogaške se lahko ponaša z reprezentančno okrepitvijo, saj je klubska uprava angažirala 25-letnega reprezentanta Bosne in Hercegovine, Obrada Tomića.

208 cm visoki Hercegovec je bil rojen v Trebinju, nazadnje pa je bil član beograjskega Partizana. Ravno v ta klub je med zadnjo sezono odšel 18-letni Petar Vujačić, ki je imel z Rogaško triletno pogodbo. Od marca, ko so Slatinčani zatrjevali, da je perspektivni mladec njihov član, na to temo ni informacij.

Tomić je v svoji domovini sicer igral za ekipe Zrinjski, Mladost in Kakanj, od julija pa ni bil več pogodbeno vezan s trofejnim beograjskim klubom. Konec zadnje sezone je dočakal ob parketu, saj ga je od sredine januarja pestila poškodba rame zaradi česar je moral na operacijo. Na petih tekmah prve jadranske lige je v povprečno petih minutah dosegel 1,2 točke. Sezono prej je v ligi BIH za Kakanj dosegal po 11 točk in ujel 10 skokov.

Na uvodnem treningu za novo sezono se bo prva ekipa Rogaške zbrala 16. avgusta, igralski mozaik pa bodo predvidoma dopolnili še z enim branilcem.